Kalkunen stilles i lage (Brine) dagen før.

Brine:
Vand så det dækker kalkunen
1 kop salt
½ kop brun farin
Appelsinskal
½ liter æblejuice
Allehånde, nelliker, pepper korn, laurbærblade
       - og evt. andre krydderier efter smag.

Inden den skal i ovnen skal den "stuffes"

Stuffing:
1/2 kalkun lever
Hakket champignoner
Hakket skalotteløg
Stegt bacon i tern
Salt og peberkorn
Daggammelt lyst brød, (i tern)
Fløde / kyllingefong til det har en konsistens der er lidt tyndere end frikadellefars.

Kalkunen tages op af brinen og fyldes med stuffingen, syes til og ind i ovnen.
Den skal ca. have 50 min. pr kg ved 160 gr. i ovnen.


! Serveret med 
Cornbread
Rosenkålssalat med majsbrødtern (varm)
Søde kartoffler med marshmellow-topping
Madklubben
MICHELIN

Thanksgiving Dinner