Ingredienser:
1 kg rosenkål, ordnet og halveret
1 ½ spsk. olivenolie
1/4 tsk. sort peber
2 kopper daggammelt majsbrød i tern
1/4 kop saltet smør
1 skalotteløg, hakket
1 spsk. friske timian blade
Salt

Beskrivelse:
Trin 1
Forvarm ovnen til 220 grader.
Bland de første 4 ingredienser i en stor skål og fordel jævnt på en bageplade.
Bages i forvarmet ovn indtil gyldenbrun (ca. 20 minutter). Reducer ovnvarmen til 180 grader.

Trin 2
Spred majsbrødsternene jævnt på en bageplade
Bages ved 180 gr. indtil det er brunet og sprødt (ca. 15 minutter).

Trin 3
Smelt smør og omrør konstant i en stegepande indtil det er brunet af.
Tilsæt salt og timian og omrør ofte 1 minut. Hæld smørblandingen over ristet majsbrød.
Arranger rosenkål i en serveringsskål og top med majsbrød-blanding.


! Serveres til Thanksgiving Dinner
Madklubben
MICHELIN

Rosenkålssalat
m. majsbrødtern (varm)
Fotograf: Henrik Lyberg