Ingredienser:
1200 gr. svinemørbrad afpudset
4 løg
4 fed hvidløg
Friske champion
6 spsk. karry
4 spsk
Salt
Peber
1 liter vand
Bacon i stykker
Cocktail pølser

1 liter fløde
Ketchup efter smag


Beskrivelse:
Puds svinemørbraden af, skær den i skiver og steg skiverne i bunden af en gryde og tag dem erefter op.

Svits løg, hvidløg og championer sammen med krydderierne, put kødet tilbage i gryden, hæld vandet i, så meget at det dækker ingredienserne.
Lad det koge mindst ½ time, jo længere det får lov at koge jo mere mørt bliver kødet.
Steg bacon stykkerne let på en pande så det værste fedt kommer væk imens mørbraden koger.

Put herefter fløde og ketchup i, efterfulgt af bacon og cocktail pølser. Jævn det med maizena og smag til.

Tips:
Serveres med ris og/eller pommes frites.

Madklubben
MICHELIN

Vikingegryde allá Lyberg