Antal: 4 personer
Ingredienser:
4 kyllingefileter (ca. 550 g)
1 tsk groft salt
10 g smør
2 dl Arla Karolines Køkken® Madlavningsfløde 18%
1½ spsk flydende honning
2 spsk koncentreret kyllingefond
½ tsk sambal oelek
½ dl fintklippet purløg
300 g rabarber i mindre stykker
Tilbehør:
320 g brune ris, parboiled eller 1 kg kartofler
200 g agurk i mindre stykker
100 g rensede baby salatblade
Stegetid: 10-15 min. ved 225°.
Kilde : Arla Køket, Sverige
Beskrivelse:
Rens kyllingefileterne, del hver filet i 3 og drys dem med salt. Lad smørret blive gyldent i en pande og brun kyllingestykkerne ca. 1 min. på hver side. Kom dem i et ovnfast fad.
Rør fløde, honning, kyllingefond og sambal oelek godt sammen. Kom purløg og rabarber på kyllingestykkerne og hæld flødeblandingen over. Steg rabarberkyllingen midt i ovnen. Server straks sammen med ris eller kartofler og salat af agurk og baby salat.