Antal: 8 personer

Ingredienser:
6 gr. Bacon i skiver
50 gr. Smør
1 liter Madlavningsfløde 18%
280 gr. Tomatpue - koncentreret

1200 gr. Svinemørbrad
    - Mel
    - Salt
    - Peber
50 gr. Smør
500 gr. Championer
2 ds. Cocktailpølser
Madklubben
MICHELIN
Beskrivelse:
Bacon:
Baconskiverne rulles sammen - stilles på højkant i en brade og steges i en ovn ved 220 grader C alm. ovn i ca. 25 minutter.

Sovs:
Smør brunes gyldent og tilsættes paprika, madfløde samt lidt vand tilsættes og derefter tomatpurre.

Svinemørbraden skæres i skiver -trykkes lidt og vendes i mel - som er tilsat salt og peber. Brunes på pande i smør. Mørbrad-stykkerne puttes i gryden sammen med de skivede champignon og skal herefter simre i ca. 20 minutter.

Cocktailpølserne tilsættes og varmer med nogle minutter.

Tilbehør:
Serveres med nye kartofler - eller ris samt sprøde bønnfritter. Retten pyntes med baconrullerne.

Se opskriften på Sprøde bønnefritter her

Paprika Skovgryde
m. bacontårne & bønnefritter
Kilde: Alletiders kogebog