Antal: 8 personer
Ingredienser:
6 gr. Bacon i skiver
50 gr. Smør
1 liter Madlavningsfløde 18%
280 gr. Tomatpue - koncentreret
1200 gr. Svinemørbrad
- Mel
- Salt
- Peber
50 gr. Smør
500 gr. Championer
2 ds. Cocktailpølser
Beskrivelse:
Bacon:
Baconskiverne rulles sammen - stilles på højkant i en brade og steges i en ovn ved 220 grader C alm. ovn i ca. 25 minutter.
Sovs:
Smør brunes gyldent og tilsættes paprika, madfløde samt lidt vand tilsættes og derefter tomatpurre.
Svinemørbraden skæres i skiver -trykkes lidt og vendes i mel - som er tilsat salt og peber. Brunes på pande i smør. Mørbrad-stykkerne puttes i gryden sammen med de skivede champignon og skal herefter simre i ca. 20 minutter.
Cocktailpølserne tilsættes og varmer med nogle minutter.
Tilbehør:
Serveres med nye kartofler - eller ris samt sprøde bønnfritter. Retten pyntes med baconrullerne.
Kilde: Alletiders kogebog