Tilberedningstid: 60+ min.
Antal: Snack til 12 - 24 stk.
Ingredienser:
300 g optøede, frosne rejer
¼ agurk uden kerner (ca. 100 g)
300 g friske ærter
200 g flødeost med hvidløg 29,5%, fx Buko® Garlic
100 g Cheasy fraiche 9%
1 spsk olivenolie
1 spsk citronsaft
1½ spsk grofthakket frisk mynte
¾ tsk groft salt
friskkværnet peber
12 skiver sandwichbrød
Pynt:
lidt rejer
lidt ærter
Beskrivelse fyld:
Dup rejerne tørre med køkkenrulle.
Skær agurken i små tern og bælg ærterne.
Rør flødeosten med fraiche.
Tilsæt olivenolie, citronsaft, mynte, salt og peber.
Kom rejer, agurk og ærter i dressingen - og vend sandwichfyldet godt sammen.
Fordel fyldet i 6 sandwiches. Pak dem ind og stil dem i køleskabet et døgn.
Skær kanterne fra med en skarp kniv, og del hver sandwich i 4.
Pynt med rejer og ærter - brug evt. en tandstikker.