Antal: 4 personer

Ingredienser:
25 gr. smør
2 tsk karry
4 små kyllingfileter (ca. 400 gr.)
4 finthakkede zittauerløg (ca. 300 gr.)
1 tsk sukker
1½ tsk groft salt
Friskkværnet peber
½ dl vand
5 dl Arla Karolines køkken hvid mælkesauce 4%
3 uskrællede æbler i tern (fx elstar ca. 400 gr)


Tilbehør:
320 gr løse ris eller 500 gr frisk pasta
Mangochutney


Beskrivelse:
Smelt smøret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner.
Tilsæt karry og lad det bruse af.
Svits kyllingstykkerne ca 1 min. på hver side og tagdem op
Svits løgene i ca 1 min. og tilsæt sukker, peber og vand
Læg kødet tilbage i panden
Kog det ved svag varme og under låg i ca. 12 min. på hver side
Tilsæt æbletern og sauce
Kog retten ved svag varme og under forsigtig omrøring i ca. 2 min. og smag retten til


Tips:
- Man kan evt. bruge kokusmælk i stedet for den hvide mælkesauce
- Peanuts og ananas er også lækkert i denne ret


Madklubben
MICHELIN

Kylling i karry