Personer: 8
Ingredienser:
1000 gr. svinemørbrad
6 spsk mel
salt
peber
90 gr. smør
paprika
4-5 løg
400 gr. pølser eller cocktailpølser
4 røde peberfrugter
600 g champignoner
6 dl madlavningsfløde
4 spsk tomatpuré
Beskrivelse:
Afpuds svinemørbraden (fjern fedt og sener) og skær den i tern.
Bland mel, salt og peber i en frysepose. Kom mørbradternene i og luk posen. Ryst godt til melet hænger fast på mørbraden.
Smelt smørret i en gryde, kom derefter posens indhold i, og steg let. Tilsæt paprika.
Hak løgene fint og kom dem i gryden. Skær pølserne i mundrette stykker (ikke nødvendigt hvis du bruger cocktailpølser), og kom dem i gryden.
Skær peberfrugt i grove tern og champignon i skiver. Kom dem i gryden.
Tilsæt fløde og tomatpure. Lad jægergryden simre lidt (15-30 minutter) og koge ind til den har den ønskede konsistens.
Smag til med salt og peber.
Tilbehør
Server f.eks. med kartoffelmos, ris og/eller flütes.