Citronfromage

(8 pers.)

8 blade husblas
6 store æg
200 gr. sukker (2½ dl)
Revet skal af 2 citroner
Saft af 2 citroner
½ liter piskefløde (heraf lidt til pynt)
1/2 pose frisk citronmelisse (til pynt)


Beskrivelse:
Læg husblasen i blød i koldt vand i 5-10 min.
Pisk hele æg og sukker til en luftig æggesnaps med elpisker.
Træk husblasen op af vandet med det vand, der hænger ved.
Smelt husblas i vandbad og bland den med citronsaft og citronskal.
Rør husblassen i æggene.
Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i æggemassen, når den er næsten stiv.
Hæld fromagen i en skål og sæt på køl i køleskabet ca. 1 time.


Pynt:
Pynt med flødeskumstopppe og blade fra citronmelisse før serveringen.

Madklubben
MICHELIN
Billede fra opskrifter.dk

Citronfromage