Tilberedningstid: ca. 30 min.
Antal: Dessert til 8 personer
Ingredienser:
200 g mørk chokolade (ca. 55% kakao)
4 spsk sukker
6 pasteuriserede æggeblommer
3 dl Karolines Køkken piskefløde
4 pasteuriserede æggehvider
fintrevet appelsinskal fra 1 appelsin
Pynt:
2 dl flødeskum
Groftrevet mørk chokolade (ca. 55% kakao)
Beskrivelse:
Bræk chokoladen i mindre stykker og smelt det i en skål over vandbad. Rør til det er smeltet.
Pisk æggeblommer og sukker til det er stift og rør derefter appelsinskal i. Vend det hele i chokoladen.
Pisk hvider og fløde stift hver for sig og vend det forsigtigt i chokoladeblandingen.
Fordel chokolademoussen i glas eller i en skål og stil derfter påkøl i mindst 1 time.
Ved serveringen:
Pynt med flødeskum og chokolade og server straks.