Antal: 8 personer
Ingredienser:
Ca. 100 g smør
300 g knuste Digestive kiks
1 dåse kondenseret mælk
2-3 bananer
1 plade hakket chokolade
- og evt. lidt fintmalet kaffe
¼ liter piskefløde.
Beskrivelse:
1) Kog dåserne med kondenseret mælk, i rigeligt vand, i 3 timer.
- Sørg for at dåserne hele tiden er dækket af vand og lad være med at bruge din nyeste gryde,
da limen fra dåserne kan sætte sig i gryden
2. Lad dåserne køle af inden du åbner dem
3. Smelt smør og bland med de knuste kiks
4. Pres kiksmassen i en springform el. lign. og stil på køl i 30 min.
5. Smør den kondenserede mælk (som er blevet til en "toffee-creme") ud over kiksbunden og køl i 1½ time.
6. Skær bananen i skiver og fordel over toffee-cremen
7. Pisk fløde til flødeskum og fordel over bananskiverne
8. Drys med hakket chokolade og evt. lidt kaffe