Antal: 8 personer

Ingredienser:
Ca. 100 g smør
300 g knuste Digestive kiks
1 dåse kondenseret mælk
2-3 bananer
1 plade hakket chokolade
    - og evt. lidt fintmalet kaffe
¼ liter piskefløde.





Beskrivelse:
1)  Kog dåserne med kondenseret mælk, i rigeligt vand, i 3 timer.
      - Sørg for at dåserne hele tiden er dækket af vand og lad være med at bruge din nyeste gryde,
         da limen fra dåserne kan sætte sig i gryden

2.    Lad dåserne køle af inden du åbner dem

3.    Smelt smør og bland med de knuste kiks

4.    Pres kiksmassen i en springform el. lign. og stil på køl i 30 min.

5.    Smør den kondenserede mælk (som er blevet til en "toffee-creme") ud over kiksbunden og køl i 1½ time.

6.    Skær bananen i skiver og fordel over toffee-cremen

7.    Pisk fløde til flødeskum og fordel over bananskiverne

8.    Drys med hakket chokolade og evt. lidt kaffe

Madklubben
MICHELIN

Banana Toffee Pie
Fotograf: Henrik Lyberg